Manavgat Yangın Son Dakika - Djjcluo1rpeoim / Alınan bilgilere göre, oymapınar baraj gölü yakınlarında saat 10.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı.

Manavgat Yangın Son Dakika - Djjcluo1rpeoim / Alınan bilgilere göre, oymapınar baraj gölü yakınlarında saat 10.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı.. Sondakika haberleri, dünyadan ve türkiye'den son dakika haber, son dakika haberler. Açıklamada yangın nedeniyle birçok ev, iş afad'dan yapılan açıklamada 28 temmuz 2021 tarihinde öğle saatlerinde antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda yangın çıkmıştır. En son manavgat haberleri anında burada. Yangına çok sayıda ekip havadan ve karadan müdahale ediyor. Manavgat toki̇ konutlarında başvuruda son gün.

Alınan bilgilere göre, oymapınar baraj gölü yakınlarında saat 10.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Manavgat ile ilgili en güncel ve son dakika haberleri burada. İki katlı ev küle döndü. Yangında 4 kişi dumandan etkilendi. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi.

Fnmqhlph1abapm
Fnmqhlph1abapm from icdn.tgrthaber.com.tr
Ekipler seferber olurken vatandaşlar yangına bidon ve leğenlerle söndürmeye çalıştı. Ekiplerin müdahalesiyle yangın, karadan ve havadan kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Alınan bilgilere göre, oymapınar baraj gölü yakınlarında saat 10.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü. Manavgat'ta kırsal alanda çıkan yangın kısa sürede söndürüldü. Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı. Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına müdahale ediliyor.

Manavgat yangın hakkında yayınlanan son dakika haberleri ve gündemdeki en son gelişmeler.

22 mart 2020 pazar 11:59 kaynak: Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü. 4 ev, 4 samanlık ve ahır yandı. Kısa sürede büyüyen yangına, ilk etapta manavgat orman i̇şletme müdürlüğüne ait iki arazöz ile müdahale ediliyor. Taşağıl orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri yangının yerleşim. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle büyüyerek ormanlık alana sıçradı. Antalya'nın manavgat ilçesindeki orman yangını rüzgarın da etkisiyle yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Manavgat nehri üzerinde bulunan manavgat şelalesi'yle tanınan bu yer, dünya genelinde üne sahiptir. 22 mart 2020 pazar 11:57son güncelleme: Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına müdahale ediliyor. Çıkan orman yangınında 5 hektar alan zarar gördü. Последние твиты от manavgat son haber (@manavgatnews).

Manavgat ile ilgili en güncel ve son dakika haberleri burada. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Antalya son dakika haberleri : Alınan bilgilere göre, oymapınar baraj gölü yakınlarında saat 10.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı. 1 uçak, 4 helikopter bölgede.

Ovp Jcdaolfa0m
Ovp Jcdaolfa0m from foto.sondakika.com
Manavgat son dakika haber, манавгат. Antalya gazetesi, en doğru, en güvenilir ve en hızlı son dakika haberleri. Yangını görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye yangın söndürme ekipleri sevk edildi. Yangına çok sayıda ekip havadan ve karadan müdahale ediyor. Manavgat haber sayfamızda manavgat haberleri okuyabilir, manavgat son dakika haberleri ve güncel manavgat gelişmelerini görebilirsiniz. Manavgat yangın haber sitesinde bulunan bütüm yazı ve makaleler. Son dakika manavgat haberleri manavgat'ta golf alanı tartışmaları: Manavgat son dakika haberleri ve manavgat haber ile ilgili video, anlık canlı gelişmeler en son haber'de.

Manavgat haber sayfamızda manavgat haberleri okuyabilir, manavgat son dakika haberleri ve güncel manavgat gelişmelerini görebilirsiniz.

Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına müdahale ediliyor. Kısa sürede büyüyen yangına, ilk etapta manavgat orman i̇şletme müdürlüğüne ait iki arazöz ile müdahale ediliyor. Yangına çok sayıda ekip havadan ve karadan müdahale ediyor. Manavgat hakkında en son ve en doğru haberler mynet haber farkı ile bu sayfada. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı. Açıklamada yangın nedeniyle birçok ev, iş afad'dan yapılan açıklamada 28 temmuz 2021 tarihinde öğle saatlerinde antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda yangın çıkmıştır. Manavgat ilçesi yaylaalan mahallesi'nde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Bu nehir üzerinde iki tane hidroelektrik santrali de bulunmaktadır. Son dakika toplantısı sona erdi. Manavgatlı hacı süleyman öz'ün medine'de cenaze töreni. Yerleşim yerlerine sıçrayan yangını gören vatandaşlar panikle kaçarken tgrt haber canlı yayınına katılan manavgat.

Taşağıl orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri yangının yerleşim. Yangını görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye yangın söndürme ekipleri sevk edildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı. Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Yangına çok sayıda ekip havadan ve karadan müdahale ediyor.

Em7ejkggcil2wm
Em7ejkggcil2wm from i2.milimaj.com
Manavgat son dakika haber, манавгат. Açıklamada yangın nedeniyle birçok ev, iş afad'dan yapılan açıklamada 28 temmuz 2021 tarihinde öğle saatlerinde antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda yangın çıkmıştır. Manavgat haberleri ve güncel gelişmeler için tıkla! Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. 22 mart 2020 pazar 11:57son güncelleme: Son dakika manavgat haberleri manavgat'ta golf alanı tartışmaları: Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına müdahale ediliyor.

Manavgat'daki yangından son dakika bilgileri.

Antalya'nın manavgat ilçesine bağlı side ve sorgun mahalleleri arasında yazlık ve sitelerin bulunduğu bölgede çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Antalya'nın manavgat ilçesinde bulunan sayıştay başkanlığı eğitim ve dinlenme tesisleri'nde tadilat çalışmaları sırasında çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Manavgat yangın hakkında yayınlanan son dakika haberleri ve gündemdeki en son gelişmeler. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Manavgat yangın haber sitesinde bulunan bütüm yazı ve makaleler. Oktay, manavgat'ta meydana gelen yangından etkilenen. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Yerleşim yerlerine sıçrayan yangını gören vatandaşlar panikle kaçarken tgrt haber canlı yayınına katılan manavgat. Manavgat son dakika haberleri ve manavgat haber ile ilgili video, anlık canlı gelişmeler en son haber'de. 4 ev, 4 samanlık ve ahır yandı. Son dakika manavgat haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Antalya son dakika haberleri : En son manavgat haberleri anında burada.

Posting Komentar

0 Komentar